Syrran

Bränn flaggan, öppna gränserna, allt åt alla.

Sunday, September 17, 2006

Vi kommer inte att sakna dig!

Spontana applåder på vår valvaka när Persson meddelar att han avgår. Denne arrogante, pro-israeliske antifeminist borde ha försvunnit ut på den sörmlänska vischan för länge sedan. Jag kan bara hoppas att hans efterträdare blir en kvinna som driver partiet åt vänster och mot en radikal utrikes- och asylpolitik.

Annars djupa suckar i lägenheten inför fyra år med borgarna. Vi är visserligen sossefientliga utomparlamentariker, men vi vet när en dålig situation byts ut mot en katastrofal. Som min vän K uttryckte det: "Vid tolvslaget kommer vi att se drivor av fattiga på gatorna..."

Skämt åsido så har vi att se fram emot följande: en nedmonterad arbetsrätt,
vårdnadsbidrag istället för individualiserad föräldraförsäkring, sänkt bensinskatt istället för miljösatsningar, utförsäljning av sjukvården, hets mot sjuka och arbetslösa, lönedumpning samt ytterligare platt fall inför Israels ockupation och USA:s krigspolitik. Den som i bästa fall städar upp efter kapitalismen har bytts ut mot kapitalismens främsta curlingföräldrar.

Man har att intensifiera sitt utomparlamentariska arbete och sätta åtminstone en del av sitt hopp till en kämpande fackföreningsrörelse. Men det blir inga ledarsidor för mig imorgon.

Pingat på intressant.se

Andra bloggar om: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Så blev det kanske inte, men väl en tjock dimma som en sorgens och lidandets sordin över hela riket.

5:40 AM, September 18, 2006  
Anonymous Anonymous said...

...från din vän K förresten.

5:41 AM, September 18, 2006  

Post a Comment

<< Home